+386 1 444 09 11

Odpiralni čas:
Pon.-Sob. 9:00 - 21:00
Ned. in prazniki 10:00 - 21:00

DRUŽENJE ZA MAMICE november

DRUŽENJE ZA MAMICE november

DRAGE MAMICE na porodniški, nosečke z majhnimi otroci, mamice, ki ste doma z otroki, varuške in vse tiste, ki si želite malce druženja in ob enem prejeti novo znanje za vas in vašega otroka, ZA VAS IMAMO RES ZUMASTIČNO NOVICO.

Za vas imamo namreč pripravljene dopoldanske delavnice z druženjem. 

Vstopnina za delavnice za MAMI + vaš do 3 leta star MALČEK je le 5eur in za mami z malčkom nad 3 leta 12,50eur. Vse mamice prejmete gratis tudi KAVICO ali ČAJ.

V novembru imamo razpisane delavnice in druženja za >>

 • RASTEVA SKUPAJ o prvi zlati uri, družimo se v ponedeljek 13.11.23 ob 10uri
 • S SARO RUTAR o energiji mamice in otroka ter manifestacijo želja, družimo se v sredo 15.11.23 ob 10uri
 • S KATARINO na kavi o negi kože dojenčka in mamice za SkinFairytale, družimo se v četrtek 16.11.23 ob 9uri
 • MOJA PRVA MASAŽA s Petro Peterlin, družimo se v ponedeljek 20.11.23 ob 11uri
 • LMA jezikovni avanturisti smo lahko tudi med nosečnostjo in med porodniško, družimo se na interaktivni jezikovni urici v sredo 22.11.23 ob 10uri

PROGRAM ZA NOVEMBER 2023 >>

1. PRVA ZLATA URA z RASTEVA SKUPAJ v ponedeljek 13.11.23 ob 10uri

Na srečanju se bomo pogovarjale zakaj je prva zlata ura po porodu tako zelo pomembna. Kaj dojenček takrat potrebuje. Kako poteka navezovanje med mamo in otročkom. Katere razvojne faze opravi dojenček v prvi zlati uri. Pomen koža na kožo v prvih dneh, mesecih. 

KDO SE SKRIVA ZA PROFILOM RASTEVA SKUPAJ >>

To sem jaz. Tadeja. Ženska. Žena. Mamica 4 otrok, enemu angelčku in eni navihanki v trebuščku. Doula, ki spreminja svet na bolje. Nasmejana. Nora. Polna življenske energije. Z mano ni nikoli dolgčas. Živim življenje s polno žlico, občasno tudi z vilicami. Sem temperamentna. Borim se za svoje pravice. Včasih malo preveč. Uživam v masažah in savnah. V morju in gorah. Ljubim naravo in živa bitja. Delam na sebi. Berem knjige. Hodim na psihoterapijo in ne čakam, da se bodo spremenili drugi. Jaz sem sprememba, ki jo želim videti v drugih.

Za lepši svet, je vredno živet <3 Tadeja

2. S SARO RUTAR o energiji mamice in otroka ter manifestacijo želja, v sredo 15.11.23 ob 10uri, rezervacije>> marketing@zummakids.si

Pogovor s Saro Rutar, mamico, ženo in uspešno podjetnico, ki poleg kuhalnice vihti tudi čarobno palico ✨ Duhovni svet je velik del njenega življenja, poleg energetskih terapij je Sara tudi medij in prinaša sporočila vodnikov ter pokojnih.

Delavnica je primerna čisto za vsekega, za vse dušice, ki jih zanima duhovni svet, magija in premikanje mej fizičnega sveta. Za vse ki čutite, da je okoli nas nekaj več od tega kar poznamo. Sara vas bo popeljala skozi svoje izkušnje, kako pomembna je energija mamice oziroma staršev saj le ta zelo vpliva na naše otroke. Ste vedeli , da je otrok pod mamino auro kar do 7 leta? 

 Program: 

• pogovor o postpartum obdobju

 • kako pazit na svojo energijo in energijo otroka 

 • kako se umirit in zadihat, ko imamo vsega zadosti

 • kratka meditacija za manifestacijo želja 

 • predstavitev tehnik samozdravljenja 

 • branje iz kart in sporočila vodnikov

3. S KATARINO na kavi o negi kože dojenčka in mamice za Skin Fairytale, v četrtek 16.11.23 od 9-10.30 ure

Nega kože tako mamic, kot malčkov je lahko včasih čisto pretirana ali pa popolno nasprotje, nepomembna. Zato se bomo ob druženju dotaknile primerne nege kože, tako naših najmlajših, kot tudi mamic:

 • Je dovolj za kožo, če je kozmetika naravna?
 • Kaj pa dišave v kozmetiki, da ali ne?
 • Ali malčki potrebujejo šampon za lase in telo, je dovolj le voda?
 • Kaj pa nega ritke?
 • Kakšna naj bo nega med nosečnostjo in po porodu?
 • in podobna vprašanja ter odgovori, ki so za nosečke in mamice z dojenčki še kako dobrodošli 🙂

Debata bo seveda odprta tudi za vsa vaša vprašanja in razmišljanja, tako, da kar pogumno z njimi na plan. Ker smo pri SkinFairytale tudi v procesu lansiranja otroške linije, jo boste prve lahko tudi v živo, še pred prodajo preizkusile in povonjale.
Se vas že veselim, Katarina CEO Skinfairytale

4. MOJA PRVA MASAŽA , v ponedeljek 20.11.2023 ob 11uri. Rezervacije zaželjene >> info@mojaprvamasaza.si

Nekaj več o druženju in Petri iz Moje prve masaže >>

S prvo delavnico smo pričeli že oktobra >> MOJA PRVA MASAŽA s Petro Peterlin. Ponovimo tudi novembra. Za rezervacije pišite >> info@mojaprvamasaza.si 🤗

Z mislijo na nosečnice in mamice z dojenčki smo v ZUMMA KIDS povabili Petro Peterlin, ki bo popestrila našo zumastično ponudbo druženj za naše najmlajše.
 
Petra Peterlin je certificirana inštruktorica masaže dojenčka in
certificirana inštruktorica masažnih pesmic in pravljic. Je tudi
avtorica programa Prepreči težave v trebuščku (krči, napenjanje, slabo počutje, težave z odvajanjem), s katerim je v letu 2022 zmagala na podjetniškem tekmovanju Business Gladiator. Petra deluje pod imenom “Moja prva masaža” in jo lahko spremljate na:
 
SPLETNA STRAN: https://www.mojaprvamasaza.si/
FB: https://www.facebook.com/mojaprvamasaza
IG: https://www.instagram.com/moja_prva_masaza/
 
Z nežnostjo in prijaznostjo Petra pomiri tako mamice kot tudi dojenčke, zato se v njeni družbi dobro počutijo in se radi vračajo. Njena vizija je, da starše in dojenčke popelje v lahkotnejši dan. Da se starši zavedajo, da opravljajo čudovito delo, in da z dotikom dojenčku predajo veliko ljubezni, varnosti in zaupanja. Naučijo se razumeti, kaj jim dojenček sporoča in z njim spletejo vse življenjsko vez.
 
Skozi druženja v ZUMMA KIDS bo za nosečnice in mamice na porodniški
pripravila zabavne in izobraževalne teme, ki bodo celotni družini
omogočile sprostitev, igro, raziskovanje in učenje.

TERMIN druženja v mesecu NOVEMBRU: 20.11.2023 ob 11.00. Na druženja s Petro v ZUMMA KIDS se prijavite preko spodnje povezave: https://www.mojaprvamasaza.si/kontakt ali pišete na:
info@mojaprvamasaza.si

5. LMA jezikovni avanturisti smo lahko tudi med nosečnostjo in med porodniško, družimo se v sredo 22.11.23 ob 10uri . Rezervacije so zaželjene >> PRIJAVA

Nosečnost, porod in porodniški dopust so dragocen čas. A vendar se sprašuješ, kako ga lahko izkoristiš tudi za svoje karierne cilje? 

Da se boš lahko vrnila v službo z novimi znanji, še bolj samozavestna ali si celo uresničila željo po svoji sanjski službi.

Premnogokrat nas na poti do kariernega napredka ustavi pomanjkanje znanja tujih jezikov, zato zate v ZuumaKidsu organiziramo prav posebno jezikovno druženje.

Vabljena si na interaktivno urico Jezikovne Avanture >>

 • Spoznala boš trike s katerimi si boš olajšala svojo komunikacijo v tujih jezikih.
 • Usvojila boš namreč miselnost poliglotov – svetovljanov, ki se samozavestno, brez zadrege sporazumevajo tudi v 20 jezikih. 
 • Vstopila boš v svet multilingvizma in prebudila jezikovno avanturistko v sebi, ter si vizualizirala svojo jezikovno prihodnost.
 • Na delavnici si boš izoblikovala personaliziran plan za dosego svojih jezikovnih ciljev, za v pomoč pri tvojem kariernem in osebnem življenju.
 • Spoznala boš transformacijski proces bliskovitega, zabavnega in učinkovitega usvajanja tujih jezikov po inovativni LMA metodi, brez učenja suhoparne slovnice, kjer je eden izmed predpogojev za jezikovni preboj, da greš v stanje užitka!   
 • Izvedela boš kaj imajo skupnega ljudje, ki tekoče govorijo vsaj en tuj jezik.
 • Imaš izziv kako se sprostiti in premagati strah, nelagodje pred govorom v tujem jeziku predvsem pred znanimi ljudmi – družino, prijatelji in sodelavci?
 • Se sprašuješ ali se res otroci učijo jezika hitreje kot odrasli? 
 • Si želiš, da bi bila v večjo oporo svojemu otroku pri usvajanju njegovega jezika?

V vodenem 28 dnevnem intenzivu doživiš jezikovni in osebnostni preboj v obstoječem jeziku ali pa usvojiš popolnoma nov jezik do nivoja, da si zmožna temeljne komunikacije. Zagotovo najhitrejši način, da si lahko dodaš v svoj življenjepis nov tuj jezik, kot svojo konkurenčno prednost. 

Zapomni si: “If your not enjoying, your not learning!”

Usvojiti nov jezik v samo 28 dneh zveni skoraj kot čarovnija, vendar čisto zares deluje. Že res, da je učenje jezikov lahko pravi izziv, ampak če se usvajanja lotiš na pravi način, lahko dosežeš res izjemne preboje!

22.11. te čaka prijeten in koristno preživet dopoldan z druženjem ob kavici z mamicami, ki imajo podobne cilje in z ekipo LMA – Language Magic Adventures.

Za rezervacijo svojega mesta prosimo izpolni prijavo na povezavi: https://calendly.com/amanda-1145/delavnica-lma-jezikovne-avanture-v-zivo

Na vse dogodke se lahko prijavite ali si rezervirate svoje mesto kot je napisano pri vsakemu posebej. Za nekatere rezervacija ni potrebna. Se vidimo v Zummi 🤗🤰👩‍👧‍👦👩‍👦

Search

Разделы

Рубрика

Zadnje novice

Novice, Akcije in Dogodki

ZAKLJUČEK ŠOLE S STARŠI/UČITELJI

ZAKLJUČEK ŠOLE S STARŠI/UČITELJI


V šoli nimate zaključka? Nič hudega, imejte ga v Zummi 🙂

Preberi v celoti
ZUMMA KIDS 2. ROJSTNI DAN. Praznujte z nami!

ZUMMA KIDS 2. ROJSTNI DAN


V NEDELJO 19.5.2024 PRAZNUJE ZUMMA KIDS 2 LETI

Preberi v celoti
Zummastični poletni počitnice

ZUMMA POLETNE POČITNICE


Če rezervirate počitnice do 7.6.2024 vam priznamo 10% popust.

Preberi v celoti
ZUMMA KIDS V MAJU PRAZNUJE

ZUMMA KIDS V MAJU PRAZNUJE


V mesecu maju MI praznujemo z VAMI <3

Preberi v celoti
Zumma FIT vstopnica

ZUMMA FIT VSTOPNICA


ZUMMA KIDS in FIT13 sta združila moči in nastala je ZUMMA FIT VSTOPNICA.

Preberi v celoti
VIKEND AKCIJA

VIKEND AKCIJA


KOLIKO STOPINJ – TOLIKO POPUSTA

Preberi v celoti
APRIL v Zumma kids

ZUMASTIČEN APRIL


Aprila v Zummi >>

Preberi v celoti
VELIKA NOČ V ZUMMI

VELIKA NOČ V ZUMMI


VELIKONOČNI DNEVI V ZUMMI >>

Preberi v celoti