+386 1 444 09 11

Odpiralni čas:
Pon.-Sob. 9:00 - 21:00
Ned. in prazniki 10:00 - 21:00

Družinska ZUMMA tekma FAMILY FUN FEST

DRUŽINE PRIJAVITE SE NA ZUMASTIČNO TEKMO ZA VELIKO NAGRADO FAMILY FUN FEST VIKEND!
Family Fun Fest je zdaj že tradicionalna vsakoletna zabava/festival za družine v Amarin resortu v Rovinju.
Tokrat smo se jim pridružili tudi Zumma ekipa, ker menimo, da skupen družinski čas največ šteje!
Zato bomo v Zummi skozi zimske mesece navijali za družine, ki se bodo prijavile na tekmovanja v spretnostih v Zumma Kids.
Zmagovalne družine vsakega tedna se bodo pomerile še enkrat v četrtfinalu, polfinalu in na koncu še najboljši dve v finalu, ki bo v začetku meseca aprila.
Zmagovalna družina gre z nami od 26.–28.4.2024 na Family fun fest za cel vikend.
Prijavite se tukaj!

NAGRADA
Family fun fest in Zumma Kids podarita zmagovalni družini 2 odrasla + do max. 3 otroci do 12let paket FFF 2 nočitvi v apartmaju v Amarin resortu s polpenzionom in vstopnico za Family fun fest za celo družino za celotni vikend od 26.4. do 28.4.2024. Za vse dodatne možnosti je možno doplačilo po ceniku ponudnika FFF.

PRAVILA IGRE IN PREJEMA NAGRADE
Ob prijavi prejme vsaka družina v podpis tudi celotni pravilnik za nagradno igro in nagrado.

PRIJAVA DRUŽINE
Družina za to igro pomeni 1 ali 2 starša/skrbnika/stara starša + minimalno 1 ali več otrok nad 4leta.
PRIJAVNINE NI, je pa potrebno plačati vstopnico za igralnico Zumma Kids za otroke v času tekme, ko velja posebna FFF akcija za 3 ure tekme + igranja v Zumma Kids od 18 do 21 ure le 15eur na prijavljenega otroka.Se že veselimo vseh zumastično zabavnih tekem družin v ZummKids

PROGRAM IN PRAVILA ZA SODELOVANJE
FAMILY FUN FEST zumastične DRUŽINSKE TEKME

GLAVNA NAGRADA:
Zmagovalna družina (max 2 odrasla + max. 3 otroci do 12let) prejme FFF družinski vikend paket od 26.4.-28.4.2024 za 2 nočitvi v lepih apartmajih družinskega resorta Amarin v Rovinju s polpenzionom in vključeno vstopnico za Family Fun Fest z delavnicami, ustvarjalnicami, koncerti, predstavami, telovadbo,…v glavnem veliko vikend zabavo za vso družino!
PRIJAVNINE NI, plačate le vstopnice za v igralnico Zumma Kids za vaše otroke. Za prijavljene družine bo ob sredah od 18-21ure posebna Family Fun Fest ponudba vstopnice za 3 ure za le 15eur na otroka.

FINALE (OB 18.00 URI)
V finalu se bosta 2 družini borili za najboljši čas. Vsaka družina tekmuje le enkrat. Tekmovali bodo samo, udeleženci predtekmovanja (starši in njihovi otroci. Poligon bo sestavljen iz štirih iger. V kolikor gre za večjo družino se bodo starši in otroci sami odločili, kdo od njih bo tekmoval kateri sklop/igro. V tem primeru lahko en otrok odigra prvo igro in drugi otrok drugo igro itd.

Urnik Zumma tekem za Family Fun Fest
10.4.2024 Super finale, kjer bosta tekmovali še zadnji 2 družini in se borili za glavno nagrado pokal za 1 mesto in za celotno družino FFF vikend paket v Amarin resortu Rovinj in pokal za 2 mesto ter tolažilno nagradoSe vas že veselimo ekipa Zumma Kids

Finalisti super finala

Družinsko tekmovanje (FFF)

Končni rezultat (manj točk/boljši rezultat)