+386 1 444 09 11

Odpiralni čas:
Pon.-Sob. 9:00 - 21:00
Ned. in prazniki 10:00 - 21:00

Družinska ZUMMA tekma FAMILY FUN FEST

DRUŽINE PRIJAVITE SE NA ZUMASTIČNO TEKMO ZA VELIKO NAGRADO FAMILY FUN FEST VIKEND!
Family Fun Fest je zdaj že tradicionalna vsakoletna zabava/festival za družine v Amarin resortu v Rovinju.
Tokrat smo se jim pridružili tudi Zumma ekipa, ker menimo, da skupen družinski čas največ šteje!
Zato bomo v Zummi skozi zimske mesece navijali za družine, ki se bodo prijavile na tekmovanja v spretnostih v Zumma Kids.
Zmagovalne družine vsakega tedna se bodo pomerile še enkrat v četrtfinalu, polfinalu in na koncu še najboljši dve v finalu, ki bo v začetku meseca aprila.
Zmagovalna družina gre z nami od 26.–28.4.2024 na Family fun fest za cel vikend.
Prijavite se tukaj!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
PRIIMEK IN IME STARŠA/SKRBNIKA
NASLOV STALNEGA PREBIVALIŠČA
+386 (**) *** ***
PRIIMEK IN IME SODELUJOČIH DRUŽINSKIH ČLANOV
PRIIMEK IN IME SODELUJOČIH DRUŽINSKIH ČLANOV
PRIIMEK IN IME SODELUJOČIH DRUŽINSKIH ČLANOV
PRIIMEK IN IME SODELUJOČIH DRUŽINSKIH ČLANOV
PRIIMEK IN IME SODELUJOČIH DRUŽINSKIH ČLANOV
DATUM TEKMOVANJA
Izberete lahko datum vsako sredo od 17.1.24 do 13.3.24. Tekme se pričnejo ob 18uri.
NAŠA DRUŽINA JE SEZNANJENA S POGOJI IN PRAVILI TEKMOVANJA IN NAGRADNE IGRE TER SE Z NJIMI STRINJA.

NAGRADA
Family fun fest in Zumma Kids podarita zmagovalni družini 2 odrasla + do max. 3 otroci do 12let paket FFF 2 nočitvi v apartmaju v Amarin resortu s polpenzionom in vstopnico za Family fun fest za celo družino za celotni vikend od 26.4. do 28.4.2024. Za vse dodatne možnosti je možno doplačilo po ceniku ponudnika FFF.

PRAVILA IGRE IN PREJEMA NAGRADE
Ob prijavi prejme vsaka družina v podpis tudi celotni pravilnik za nagradno igro in nagrado.

PRIJAVA DRUŽINE
Družina za to igro pomeni 1 ali 2 starša/skrbnika/stara starša + minimalno 1 ali več otrok nad 4leta.
PRIJAVNINE NI, je pa potrebno plačati vstopnico za igralnico Zumma Kids<> za otroke v času tekme, ko velja posebna FFF akcija za 3 ure tekme + igranja v Zumma Kids od 18 do 21 ure le 15eur na prijavljenega otroka.Se že veselimo vseh zumastično zabavnih tekem družin v ZummKids

PROGRAM IN PRAVILA ZA SODELOVANJE
FAMILY FUN FEST zumastične DRUŽINSKE TEKME
V sodelovanju s Family fun festom smo za vas drage zumastične družine, pripravili tekmovanja v spretnosti, ki bodo potekala vsako sredo ob 18.00 uri od 17.1.24 pa vse do 10.4.24 v Zumma Kids igralnici.
Družine se boste borile za lepe nagrade četrt in polfinala ter za glavno nagrado fantastičen vikend v Resortu Amarin v Rovinju!
GLAVNA NAGRADA: Zmagovalna družina (max 2 odrasla + max. 3 otroci do 12let) prejme FFF družinski vikend paket od 26.4.-28.4.2024 za 2 nočitvi v lepih apartmajih družinskega resorta Amarin v Rovinju s polpenzionom in vključeno vstopnico za Family Fun Fest z delavnicami, ustvarjalnicami, koncerti, predstavami, telovadbo,…v glavnem veliko vikend zabavo za vso družino!
Tekmovanja se lahko udeležijo DRUŽINE, in sicer starši/stari starši/skrbniki ter njihovi otroci, ki so starejši od 4ih let. Tekmovati mora vsaj 1odrasli in 1otrok. Glavno nagrado pa bodo lahko koristili samo DRUŽINA, ki so udeleženci tekmovanja. To sta lahko maksimalno 2 odrasla in 3 otroci od 0 do 12let. Za vse dodatne člane in vse ostalo se lahko naknadno dogovorite s ponudnikom FFF proti doplačilu.
Vsaka družina si ob prijavi izbre svoje ime “nick name/umetniško ime” oziroma ime po katerem vas bomo klicali do konca tekmovanja. Naj bo to nekaj, kar predstavljate ali po čemer ste znani, ime, ki si ga izmislite ali pa je to kar vaš priimek.
PRIJAVNINE NI, plačate le vstopnice za v igralnico Zumma Kids za vaše otroke. Za prijavljene družine bo ob sredah od 18-21ure posebna Family Fun Fest ponudba vstopnice za 3 ure za le 15eur na otroka.
SREDE v Zummi od 18ure naprej PREDTEKMOVANJA >> Pred tekmovanje bo vse do četrt finala, kjer se bodo družine iz tedna v teden borile za najboljši čas. Vsaka družina tekmuje le enkrat v predtekmovanju. Tekmovala bosta po dva udeleženca hkrati (starš/skrbnik in otrok). Poligon bo sestavljen iz treh iger, ki pa jih za zdaj ne bomo razkrili. V kolikor gre za večjo družino se bodo starši in otroci sami odločili, kdo od njih bo tekmoval kateri sklop/igro,… V tem primeru lahko en otrok odigra prvo igro in drugi otrok drugo igro itd.
Po pred tekmovanju sledi četrt finale, nato pol finale in nato še super finale. Vse novice pa boste lahko spremljali na naših socialnih omrežjih in na spletni strani.

NUJNO OBVESTILO ZA STARŠE!

Ob prihodu otroka v Zumma Kids potrebujemo tudi podpisano izjavo o odgovornosti.
Kliknite spodaj na gumb IZJAVA O ODGOVORNOSTI in jo izpolnite, tako se boste izognili čakanju in urejanju na recepciji Zumma Kids.
Hvala vam za zaupanje in dobrodošli.

Urnik Zumma tekem za Family Fun Fest
17.1.2024 začetek tekmovanja.
Predtekmovanja potekajo vsako sredo ob 18uri vse do četrt finala (vsako sredo tekmuje nekaj prijavljenih družin, razpored bo objavljen na spletni strani). Vsaka sodelujoča družina prejme priznanje za udeležbo in družinsko fotografijo za spomin.
27.3.2024 Četrt finale , kjer bo tekmovalo samo še 8 družin, ki vse prejmejo nagrade za četrtfinaliste (presenečenje)
3.4.2024 Pol finale , kjer bodo tekmovale samo še 4 družine, ki vse prejmejo nagrade za polfinaliste (presenečenje)
10.4.2024 Super finale, kjer bosta tekmovali še zadnji 2 družini in se borili za glavno nagrado pokal za 1 mesto in za celotno družino FFF vikend paket v Amarin resortu Rovinj in pokal za 2 mesto ter tolažilno nagrado
Ne pozabite! Za udeležitev je potrebna prijava. Se vas že veselimo ekipa Zumma Kids

17.1.24

24.1.24

31.1.24

7.2.24

14.2.24

ZUMMA GOLD 550 €

Starost otrok 4+

ZUMMA ADVENTURE PRO 300 €

Starost otrok 4+

Pogostitev

ZUMMA ADVENTURE 250 €

Starost otrok 4+

Pogostitev

ZUMMA BASIC 200 €

Starost otrok 4+

Pogostitev