+386 1 444 09 11

Odpiralni čas:
Pon.-Sob. 9:00 - 21:00
Ned. in prazniki 10:00 - 21:00

PLEZANJE V ZUMMI

PLEZANJE V ZUMMI

🧗Otroci obožujejo plezanje, saj predstavlja izziv, ki jih spodbuja k raziskovanju in premagovanju ovir. Aktivnost je zabavna, hkrati pa jim omogoča občutek dosežka in povečuje samozavest. Plezanje pri nas ponuja tudi možnost druženja in sodelovanja, kar dodatno prispeva k njihovemu užitku. To je odlična aktivnost za otroke, saj spodbuja telesni razvoj, koordinacijo, moč, vzdržljivost, krepi mišice rok, nog, hrbta ter razvija motorične sposobnosti ter ravnotežje. Prav tako pa ta aktivnost spodbuja zdravo srce in kardiovaskularni sistem ter stimulira pljuča. 

Zato imamo v Zummi poleg vseh ostali 20 različnih atrakcij/igral tudi 6 plezalnih prog na naši plezalni steni, kjer so različne težavnostne stopnje. Vse so varovane z avtomatskim varovalom. Primerne so za plezanje otrok od 3 do 15leta. Vsi otroci morajo imeti plezalno opremo (pas + čelada), ki jim jo nadenejo naši strokovno usposobljeni animatorji. 

Otrokom priporočamo, da so oblečeni športno in udobno, zato da je plezanje prijetna in varna izkušnja🧗‍♀️

@zummakidsslo

🧗Otroci obožujejo plezanje, saj predstavlja izziv, ki jih spodbuja k raziskovanju in premagovanju ovir. Aktivnost je zabavna, hkrati pa jim omogoča občutek dosežka in povečuje samozavest. Plezanje pri nas ponuja tudi možnost druženja in sodelovanja, kar dodatno prispeva k njihovemu užitku. To je odlična aktivnost za otroke, saj spodbuja telesni razvoj, koordinacijo, moč, vzdržljivost, krepi mišice rok, nog, hrbta ter razvija motorične sposobnosti ter ravnotežje. Prav tako pa ta aktivnost spodbuja zdravo srce in kardiovaskularni sistem ter stimulira pljuča.    Zato imamo v Zummi poleg vseh ostali 20 različnih atrakcij/igral tudi 6 plezalnih prog na naši plezalni steni, kjer so različne težavnostne stopnje. Vse so varovane z avtomatskim varovalom. Primerne so za plezanje otrok od 3 do 15leta. Vsi otroci morajo imeti plezalno opremo (pas + čelada), ki jim jo nadenejo naši strokovno usposobljeni animatorji.    Otrokom priporočamo, da so oblečeni športno in udobno, zato da je plezanje prijetna in varna izkušnja🧗‍♀️ #plezanje #otroskoplezanje #plezalnastena #zummakids #ljubljana #animacija #otroci #druzina #climbingtiktok #tiktokslovenia #mamiblogerkeslovenija

♬ son original – Loïc Lagarde
Search

Разделы

Рубрика

Zadnje novice

Novice, Akcije in Dogodki

Zumma FIT vstopnica

ZUMMA FIT VSTOPNICA


ZUMMA KIDS in FIT13 sta združila moči in nastala je ZUMMA FIT VSTOPNICA.

Preberi v celoti
VIKEND AKCIJA

VIKEND AKCIJA


KOLIKO STOPINJ – TOLIKO POPUSTA

Preberi v celoti
APRIL v Zumma kids

ZUMASTIČEN APRIL


Aprila v Zummi >>

Preberi v celoti
VELIKA NOČ V ZUMMI

VELIKA NOČ V ZUMMI


VELIKONOČNI DNEVI V ZUMMI >>

Preberi v celoti
Mamice Zumma kids

MAMICE V ZUMMI


DRUŽENJE ZA MAMICE V Zummi 22.3.24 ob 11uri

Preberi v celoti
Nagradna igra za 2 x BMX

NAGRADNA IGRA BMX v ZUMMI


Cel mesec marec bo potekala nagradna igra za glavni nagradi 2 x BMX kolo.

Preberi v celoti

MAREC V ZUMMI


Program bo marca obarvan 🌺🌸🌼🌷🪻💐 🐣🐰🥚

Preberi v celoti

PLEZANJE V ZUMMI


Otroci obožujejo plezanje, saj predstavlja izziv, ki jih spodbuja k raziskovanju in premagovanju ovir.

Preberi v celoti