+386 1 444 09 11

Odpiralni čas:
Pon.-Sob. 9:00 - 21:00
Ned. in prazniki 10:00 - 21:00

DRUŽINSKA ZUMMA TEKMA za FAMILY FUN FEST

DRUŽINSKA ZUMMA TEKMA za FAMILY FUN FEST

DRUŽINE PRIJAVITE SE NA ZUMASTIČNO TEKMO ZA FAMILY FUN FEST!

Family fun fest je zdaj že tradicionalna vsakoletna zabava/festival za družine v Amarin resortu v Rovinju.

Tokrat smo se jim pridružili tudi Zumma ekipa, ker menimo, da skupen družinski čas največ šteje! Zato bomo v Zummi skozi zimske mesece navijali za družine, ki se bodo prijavile na tekmovanja v spretnostih v Zumma Kids. Tekmovanje bo potekalo v igralnici: starši + otroci boste skupaj premagovali različne ovire skozi poligon, ki bo urejen po igralnici. Zmagovalne družine vsakega tedna se bodo pomerile še enkrat v četrtfinalu, polfinalu in na koncu še najboljši dve v finalu, ki bo v začetku meseca aprila.

Zmagovalna družina gre z nami od 26. – 28.4.2024 na Family fun fest za cel vikend 🙂

Prijavite se na prvi krog zabavnih družinskih tekem tukaj!

NAGRADA

Family fun fest in Zumma Kids podarita zmagovalni družini 2 odrasla + do max. 3 otroci do 12let paket FFF 2 nočitvi v apartmaju v Amarin resortu s polpenzionom in vstopnico za Family fun fest za celo družino za celotni vikend od 26.4. do 28.4.2024. Za vse dodatne možnosti je možno doplačilo po ceniku ponudnika FFF.

PRAVILA IGRE IN PREJEMA NAGRADE

Ob prijavi prejme vsaka družina v podpis tudi celotni pravilnik za nagradno igro in nagrado.

PRIJAVA DRUŽINE

družina za to igro pomeni 1 ali 2 starša/skrbnika/stara starša + minimalno 1 ali več otrok nad 4leta.

PRIJAVNINE NI, je pa potrebno plačati vstopnico za igralnico Zumma Kids za otroke v času tekme, ko velja posebna FFF akcija za 3 ure tekme + igranja v Zumma Kids od 18 do 21 ure le 15eur na prijavljenega otroka.

Se že veselimo vseh zumastično zabavnih tekem družin v ZummKids 🙂

Program in pravila za sodelovanje

FAMILY FUN FEST zumastične DRUŽINSKE TEKME

V sodelovanju s Family fun festom smo za vas drage zumastične družine, pripravili tekmovanja v spretnosti, ki bodo potekala vsako sredo ob 18.00 uri od 17.1.24 pa vse do 10.4.24 v Zumma Kids igralnici. 

Družine se boste borile za lepe nagrade četrt in polfinala ter za glavno nagrado fantastičen vikend v Resortu Amarin v Rovinju! 

GLAVNA NAGRADA: Zmagovalna družina (max 2 odrasla + max. 3 otroci do 12let) prejme FFF družinski vikend paket od 26.4.-28.4.2024 za 2 nočitvi v lepih apartmajih družinskega resorta Amarin v Rovinju s polpenzionom in vključeno vstopnico za Family Fun Fest z delavnicami, ustvarjalnicami, koncerti, predstavami, telovadbo,…v glavnem veliko vikend zabavo za vso družino!

Tekmovanja se lahko udeležijo DRUŽINE, in sicer starši/stari starši/skrbniki ter njihovi otroci, ki so starejši od 4ih let. Tekmovati mora vsaj 1odrasli in 1otrok. Glavno nagrado pa bodo lahko koristili samo DRUŽINA, ki so udeleženci tekmovanja. To sta lahko maksimalno 2 odrasla in 3 otroci od 0 do 12let. Za vse dodatne člane in vse ostalo se lahko naknadno dogovorite s ponudnikom FFF proti doplačilu. 

NAGRADNI SKLAD pa se veča, kajti zmagovalna družina prejme za ta vikend še BREZPLAČNO VIKEND TESTIRANJE AVTOMOBILA od Porsche Slovenija, da bo tudi pot v Rovinj zelo udobna in brezplačna, kajti poskrbeli bodo tudi za “elektriko/gorivo”. 

Slika je simbolična!

Tudi za četrtfinaliste ter polfinaliste smo poskrbeli. Poleg tega, da se boste zabavali in prejeli svoje personalizirano zumastično PRIZNANJE boste prejeli tudi lepa zumastična darilca od Dexyco Slovenija, Porsche Slovenija in Zumma Kids. 

Slika je simbolična!

PRIJAVA TUKAJ >> Vsaka družina si ob prijavi izbre svoje ime “nick name/umetniško ime” oziroma ime po katerem vas bomo klicali do konca tekmovanja. Naj bo to nekaj, kar predstavljate ali po čemer ste znani, ime, ki si ga izmislite ali pa je to kar vaš priimek.

PRIJAVNINE NI, plačate le vstopnice za v igralnico Zumma Kids za vaše otroke. Za prijavljene družine bo ob sredah od 18-21ure posebna Family Fun Fest ponudba vstopnice za 3 ure za le 15eur na otroka. 

SREDE v Zummi od 18ure naprej PREDTEKMOVANJA >> Pred tekmovanje bo vse do četrt finala, kjer se bodo družine iz tedna v teden borile za najboljši čas. Vsaka družina tekmuje le enkrat v predtekmovanju. Tekmovala bosta po dva udeleženca hkrati (starš/skrbnik in otrok). Poligon bo sestavljen iz treh iger, ki pa jih za zdaj ne bomo razkrili. V kolikor gre za večjo družino se bodo starši in otroci sami odločili, kdo od njih bo tekmoval kateri sklop/igro,… V tem primeru lahko en otrok odigra prvo igro in drugi otrok drugo igro itd. 

Po pred tekmovanju sledi četrt finale, nato pol finale in nato še super finale. Vse novice pa boste lahko spremljali na naših socialnih omrežjih in na spletni strani.

Urnik Zumma tekem za Family Fun Fest

– 17.1.2024 začetek tekmovanja. Predtekmovanja potekajo vsako sredo ob 18uri vse do četrt finala (vsako sredo tekmuje nekaj prijavljenih družin, razpored bo objavljen na spletni strani). Vsaka sodelujoča družina prejme priznanje za udeležbo in družinsko fotografijo za spomin. 

– 27.3.2024 Četrt finale, kjer bo tekmovalo samo še 8 družin, ki vse prejmejo nagrade za četrtfinaliste od Porsche Slovenija

V četrt finalu se bo 8 družin borilo za najboljši čas. Vsaka družina tekmuje le enkrat. Tekmovali bodo samo udeleženci predtekmovanja (starši in njihovi otroci). Poligon bo sestavljen iz štirih iger. V kolikor gre za večjo družino se bodo starši in otroci odločili sami, kdo od njih bo tekmoval kateri sklop/igro. V tem primeru lahko en otrok odigra prvo igro in drugi otrok drugo igro itd.

– 3.4.2024 Pol finale , kjer bodo tekmovale samo še 4 družine, ki prejmejo nagrade za polfinaliste od Porsche Slovenija in Dexyco Slovenija

V pol finalu se bodo 4 družine borile za najboljši čas. Vsaka družina tekmuje le enkrat. Tekmovali bodo samo, udeleženci predtekmovanja (starši in njihovi otroci). Poligon bo sestavljen iz štirih iger. V kolikor gre za večjo družino se bodo starši in otroci sami odločili, kdo od njih bo tekmoval kateri sklop/igro. V tem primeru lahko en otrok odigra prvo igro in drugi otrok drugo igro itd.

– 10.4.2024 Super finale, kjer bosta tekmovali še zadnji 2 družini in se borili za glavno nagrado pokal za 1 mesto in za celotno družino Family Fun Fest vikend paket v Amarin resortu Rovinj v vrednosti 422 € (Apartma Premium za 4 osebe v Amarin Resortu) + uporabo avtomobila pri Porsche Slovenija, za 2 mesto pa Family Fun Fest družinska vstopnica za festival v vrednosti 40eur + nagrada Porsche Slovenija.

Ne pozabite! Za udeležitev je potrebna prijava. Prijava tukaj. Se vas že veselimo 🙂 ekipa Zumma Kids

Tekme potekajo nekako takole >>

Search

Разделы

Рубрика

Zadnje novice

Novice, Akcije in Dogodki

ZAKLJUČEK ŠOLE S STARŠI/UČITELJI

ZAKLJUČEK ŠOLE S STARŠI/UČITELJI


V šoli nimate zaključka? Nič hudega, imejte ga v Zummi 🙂

Preberi v celoti
ZUMMA KIDS 2. ROJSTNI DAN. Praznujte z nami!

ZUMMA KIDS 2. ROJSTNI DAN


V NEDELJO 19.5.2024 PRAZNUJE ZUMMA KIDS 2 LETI

Preberi v celoti
Zummastični poletni počitnice

ZUMMA POLETNE POČITNICE


Če rezervirate počitnice do 7.6.2024 vam priznamo 10% popust.

Preberi v celoti
ZUMMA KIDS V MAJU PRAZNUJE

ZUMMA KIDS V MAJU PRAZNUJE


V mesecu maju MI praznujemo z VAMI <3

Preberi v celoti
Zumma FIT vstopnica

ZUMMA FIT VSTOPNICA


ZUMMA KIDS in FIT13 sta združila moči in nastala je ZUMMA FIT VSTOPNICA.

Preberi v celoti
VIKEND AKCIJA

VIKEND AKCIJA


KOLIKO STOPINJ – TOLIKO POPUSTA

Preberi v celoti
APRIL v Zumma kids

ZUMASTIČEN APRIL


Aprila v Zummi >>

Preberi v celoti
VELIKA NOČ V ZUMMI

VELIKA NOČ V ZUMMI


VELIKONOČNI DNEVI V ZUMMI >>

Preberi v celoti