+386 1 444 09 11

Odpiralni čas:
Pon.-Sob. 9:00 - 21:00
Ned. in prazniki 10:00 - 21:00

DRUŽINSKA ZUMMA TEKMA za FAMILY FUN FEST

DRUŽINSKA ZUMMA TEKMA za FAMILY FUN FEST

DRUŽINE PRIJAVITE SE NA ZUMASTIČNO TEKMO ZA FAMILY FUN FEST!

Family fun fest je zdaj že tradicionalna vsakoletna zabava/festival za družine v Amarin resortu v Rovinju.

Tokrat smo se jim pridružili tudi Zumma ekipa, ker menimo, da skupen družinski čas največ šteje! Zato bomo v Zummi skozi zimske mesece navijali za družine, ki se bodo prijavile na tekmovanja v spretnostih v Zumma Kids. Tekmovanje bo potekalo v igralnici: starši + otroci boste skupaj premagovali različne ovire skozi poligon, ki bo urejen po igralnici. Zmagovalne družine vsakega tedna se bodo pomerile še enkrat v četrtfinalu, polfinalu in na koncu še najboljši dve v finalu, ki bo v začetku meseca aprila.

Zmagovalna družina gre z nami od 26. – 28.4.2024 na Family fun fest za cel vikend 🙂

Prijavite se na prvi krog zabavnih družinskih tekem tukaj!

NAGRADA

Family fun fest in Zumma Kids podarita zmagovalni družini 2 odrasla + do max. 3 otroci do 12let paket FFF 2 nočitvi v apartmaju v Amarin resortu s polpenzionom in vstopnico za Family fun fest za celo družino za celotni vikend od 26.4. do 28.4.2024. Za vse dodatne možnosti je možno doplačilo po ceniku ponudnika FFF.

PRAVILA IGRE IN PREJEMA NAGRADE

Ob prijavi prejme vsaka družina v podpis tudi celotni pravilnik za nagradno igro in nagrado.

PRIJAVA DRUŽINE

družina za to igro pomeni 1 ali 2 starša/skrbnika/stara starša + minimalno 1 ali več otrok nad 4leta.

PRIJAVNINE NI, je pa potrebno plačati vstopnico za igralnico Zumma Kids za otroke v času tekme, ko velja posebna FFF akcija za 3 ure tekme + igranja v Zumma Kids od 18 do 21 ure le 15eur na prijavljenega otroka.

Se že veselimo vseh zumastično zabavnih tekem družin v ZummKids 🙂

Program in pravila za sodelovanje

FAMILY FUN FEST zumastične DRUŽINSKE TEKME

V sodelovanju s Family fun festom smo za vas drage zumastične družine, pripravili tekmovanja v spretnosti, ki bodo potekala vsako sredo ob 18.00 uri od 17.1.24 pa vse do 10.4.24 v Zumma Kids igralnici. 

Družine se boste borile za lepe nagrade četrt in polfinala ter za glavno nagrado fantastičen vikend v Resortu Amarin v Rovinju! 

GLAVNA NAGRADA: Zmagovalna družina (max 2 odrasla + max. 3 otroci do 12let) prejme FFF družinski vikend paket od 26.4.-28.4.2024 za 2 nočitvi v lepih apartmajih družinskega resorta Amarin v Rovinju s polpenzionom in vključeno vstopnico za Family Fun Fest z delavnicami, ustvarjalnicami, koncerti, predstavami, telovadbo,…v glavnem veliko vikend zabavo za vso družino!

Tekmovanja se lahko udeležijo DRUŽINE, in sicer starši/stari starši/skrbniki ter njihovi otroci, ki so starejši od 4ih let. Tekmovati mora vsaj 1odrasli in 1otrok. Glavno nagrado pa bodo lahko koristili samo DRUŽINA, ki so udeleženci tekmovanja. To sta lahko maksimalno 2 odrasla in 3 otroci od 0 do 12let. Za vse dodatne člane in vse ostalo se lahko naknadno dogovorite s ponudnikom FFF proti doplačilu. 

NAGRADNI SKLAD pa se veča, kajti zmagovalna družina prejme za ta vikend še BREZPLAČNO VIKEND TESTIRANJE AVTOMOBILA od Porsche Slovenija, da bo tudi pot v Rovinj zelo udobna in brezplačna, kajti poskrbeli bodo tudi za “elektriko/gorivo”. 

Slika je simbolična!

Tudi za četrtfinaliste ter polfinaliste smo poskrbeli. Poleg tega, da se boste zabavali in prejeli svoje personalizirano zumastično PRIZNANJE boste prejeli tudi lepa zumastična darilca od Dexyco Slovenija, Porsche Slovenija in Zumma Kids. 

Slika je simbolična!

PRIJAVA TUKAJ >> Vsaka družina si ob prijavi izbre svoje ime “nick name/umetniško ime” oziroma ime po katerem vas bomo klicali do konca tekmovanja. Naj bo to nekaj, kar predstavljate ali po čemer ste znani, ime, ki si ga izmislite ali pa je to kar vaš priimek.

PRIJAVNINE NI, plačate le vstopnice za v igralnico Zumma Kids za vaše otroke. Za prijavljene družine bo ob sredah od 18-21ure posebna Family Fun Fest ponudba vstopnice za 3 ure za le 15eur na otroka. 

SREDE v Zummi od 18ure naprej PREDTEKMOVANJA >> Pred tekmovanje bo vse do četrt finala, kjer se bodo družine iz tedna v teden borile za najboljši čas. Vsaka družina tekmuje le enkrat v predtekmovanju. Tekmovala bosta po dva udeleženca hkrati (starš/skrbnik in otrok). Poligon bo sestavljen iz treh iger, ki pa jih za zdaj ne bomo razkrili. V kolikor gre za večjo družino se bodo starši in otroci sami odločili, kdo od njih bo tekmoval kateri sklop/igro,… V tem primeru lahko en otrok odigra prvo igro in drugi otrok drugo igro itd. 

Po pred tekmovanju sledi četrt finale, nato pol finale in nato še super finale. Vse novice pa boste lahko spremljali na naših socialnih omrežjih in na spletni strani.

Urnik Zumma tekem za Family Fun Fest

– 17.1.2024 začetek tekmovanja. Predtekmovanja potekajo vsako sredo ob 18uri vse do četrt finala (vsako sredo tekmuje nekaj prijavljenih družin, razpored bo objavljen na spletni strani). Vsaka sodelujoča družina prejme priznanje za udeležbo in družinsko fotografijo za spomin. 

– 27.3.2024 Četrt finale , kjer bo tekmovalo samo še 8 družin, ki vse prejmejo nagrade za četrtfinaliste od Porsche Slovenija

– 3.4.2024 Pol finale , kjer bodo tekmovale samo še 4 družine, ki prejmejo nagrade za polfinaliste od Porsche Slovenija in Dexyco

– 10.4.2024 Super finale, kjer bosta tekmovali še zadnji 2 družini in se borili za glavno nagrado pokal za 1 mesto in za celotno družino Family Fun Fest vikend paket v Amarin resortu Rovinj v vrednosti 422 € (Apartma Premium za 4 osebe v Amarin Resortu) + uporabo avtomobila pri Porsche Slovenija, za 2 mesto pa Family Fun Fest družinska vstopnica za festival v vrednosti 40eur + nagrada Porsche Slovenija.

Ne pozabite! Za udeležitev je potrebna prijava. Prijava tukaj. Se vas že veselimo 🙂 ekipa Zumma Kids

Tekme potekajo nekako takole >>

Search

Разделы

Рубрика

Zadnje novice

Novice, Akcije in Dogodki

PUSTOVANJE V ZUMMA KIDS

PUSTOVANJE V ZUMMA KIDS


Pri nas bo pustno kar 3 dni 🙂 Kdo bo z nami?

Preberi v celoti
POČITNICE V ZUMMI

POČITNICE V ZUMMI


Zimske počitnice v Zumma Kids igralnici so res zumastične. Pridi še ti.

Preberi v celoti
FEBRUAR V ZUMMI

FEBRUAR V ZUMMI


Februar bo srčkasto barvito zabaven 🥳 Se družimo v Zumma Kids 😍

Preberi v celoti
DRUŽINSKA ZUMMA TEKMA za FAMILY FUN FEST

DRUŽINSKA ZUMMA TEKMA za FAMILY FUN FEST


Družine prijavite se za FFF vikend paket v Rovinju

Preberi v celoti
AKCIJE in POPUSTI v januarju 2024

AKCIJE JANUAR


AKCIJE in POPUSTI v januarju 2024

Preberi v celoti

ZUMMA VIKEND JANUAR


ZUMAJČEK, KLOVN JAKA in PIKA NOGAVIČKA z vami vsak vikend.

Preberi v celoti

ZUMMA V JANUARJU 2024


Program in dogodki v januarju

Preberi v celoti

DOGODKI ZA MAMICE januar-marec 2024


Dopoldansko druženje mamic, dojenčkov, otrok,..

Preberi v celoti
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Strinjam se z prejemanjem novic, in vseh ugodnosti na moj mail
Iz novic se lahko odjavim kadar želim...

ZUMMA GOLD 550 €

Starost otrok 4+

ZUMMA ADVENTURE PRO 300 €

Starost otrok 4+

Pogostitev

ZUMMA ADVENTURE 250 €

Starost otrok 4+

Pogostitev

ZUMMA BASIC 200 €

Starost otrok 4+

Pogostitev